الگوریتم و ویژگی perspective که دنیای سئوکاران را متحول خواهد کرد!

ویژگی perspective
فهرست مطالب

گوگل اخیرا از الگوریتم perspective رونمایی کرده، اما هنوز اطلاعات کاملی از این الگوریتم توسط گوگل ارائه نشده است. ما در دیماژن تلاش کرده‌ایم اطلاعات مختلف در خصوص این الگوریتم جدید را بررسی کنیم. مقاله حاضر، حاصل بررسی‌های به عمل آمده در خصوص این الگوریتم است که در ادامه با شما به اشتراک گذاشته‌ایم.

هدف اصلی گوگل چیست؟

در ابتدا بهتر است درباره این صحبت کنیم که هدف اصلی گوگل چیست و چرا سعی در ارتقای الگوریتم و ویژگی‌های خودش دارد؟

هدف گوگل این است که اطلاعات جهان را سازماندهی کند و آن‌ها را در اختیار کاربران قرار بدهد. در طی سال‌ها با ارتقای الگوریتم‌های خودش تا حدودی هم موفق بوده ولی هرروز به دنبال راه های مفیدتری برای بهبود تجربه کاربری بوده است

همچنین هدف از تست الگوریتم perspective در گوگل هم همین موضوع بوده است. در این ویژگی گوگل تلاش می‌کند تا اطلاعات بیشتری در زمان کمتری به کاربران خودش بدهد.

الگوریتم چیست؟

الگوریتم‌ها در گوگل یک سری قانون هستند که تلاش می‌کنند تا صفحات را رتبه بندی کنند. همچنین این الگوریتم‌ها وظیفه‌ی جمع آوری اطلاعات صفحات مختلف را دارند تا بتوانند در سریع ترین زمان متوجه شوند کاربرد دنبال چه موضوعی هست تا بهترین نتیجه را در کمترین زمان را به آن‌ها بدهد.

الگوریتم پرسپکتیو چیست؟

 Perspective به معنای چشم انداز است. چشم انداز در فرهنگ عمید به معنی مساحتی از صحرا یا دامنه کوه است که چشم، همه‌ی آن را ببیند.

این کلمه در گوگل هم دقیقا همین معنا را دارد؛ با استفاده از الگوریتم perspective، می‌توانیم یک دید کلی به محتواهای یک مقاله بندازیم؛ مانند تصویری که در پایین قرار دارد:

ویژگی چشم انداز گوگل

ویژگی‌های SERP در گوگل وظیفه رتبه بندی و مشاهده صفحات گوگل رو دارد و از این طریق به شما کمک می‌کند تا در زمان کوتاه‌تری اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کنید و تجربه بهتری داشته باشید. اما الگوریتم perspective یا چشم انداز مشابه سوالات متداول است، و بر اساس درک چگونگی جستجوی افراد ساخته شده است.

SERP چیست؟

این کلمه مخفف search engine results page یا همان صفحه نتایج موتورهای جستجو است. یعنی دقیقا همان چیزی که پس از تایپ یک عبارت در گوگل به شما نشان داده می‌شود. که این نتیجه ممکن است تصویر، پیشنهادات خرید، توییت و … باشند.

در تمامی این فعالیت‌ها هدف این است که کاربر به اطلاعاتی که نیاز دارد در سریع ترین زمان ممکن برسد.

در هنگام جستجوی یک عبارت کاربران معمولا بر اساس توضیحات متا و یا عنوان محتوا تصمیم می‌گیرند که وارد سایت بشوند یا خیر. ممکن است کاربر در صفحه‌هایی که وارد می‌شود به پاسخ سوال خود نرسد و مجبور شود دوباره همان عبارت را جستجوی کند؛ که در این صورت هم به ضرر کاربر است زیرا زمان بیشتری را از دست داده و هم آن سایت امتیاز منفی می‌گیرد.

راه‌حل چیست این مشکل چیست؟

راه حل دقیقا همین ویژگی جدید است؛ در الگوریتم perspective گوگل قصد دارد تا قسمت‌های ویژه‌ای از وبسایت شما را به کاربر نشان دهد تا کاربران را از این جستجوی اضافه نجات دهد.

این ویژگی چه سودی برای سئو کاران دارد؟

احتمالا صفحاتی که این ویژگی را دارند نرخ کلیک بیشتری نسبت به بقیه می‌گیرند. بنابراین این موضوع به یک چالش بزرگ برای کارشناسان سئو خواهد بود چرا که این ویژگی فقط برای صفحاتی که در نتایج اولیه هستند امکان پذیر است!

بنابراین باید صفحه خود را به صفحات بالای گوگل برسانید تا از الگوریتم perspective بهره‌مند شوید، حتی ممکن است این ویژگی پولی باشد که آن موقع موضوع کاملا تغییر خواهد کرد.

چرا باید به این ویژگی اهمیت دهیم؟

اما برای بهره‌مند شدن از این ویژگی باید در صفحات بالا باشید جایی است که اکثر سئوکاران دوست دارند در آن قرار بگیرند. اما آیا به اشتراک گذاشتن قطعه برجسته با این تغییر رابط کاربری جدید Perspectives منجر به کلیک‌های بیشتر یا کمتر می‌شود؟

این چیزی است که باید به آن توجه داشت تا ببینید آیا گوگل این را به طور گسترده‌تری ارائه می‌کند یا خیر. چگونه دیدگاه جستجوگران و کاربران در مورد چنین ویژگی‌ای تغییر می‌کند.

سخن پایانی:

در این مقاله به ویژگی و الگوریتم perspective پرداختیم. و همچنین متوجه شدیم Perspective باعث می‌شود یک تیکه از مقاله شما به کاربران نشان داده شود

بدون شک الگوریتم perspective باعث افزایش نرخ کلیک شما می‌شود؛ و اما برای اطلاعات بیشتر باید منتظر آپدیت‌های بعدی گوگل باشیم اما اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید پیشنهاد می‌کنیم به مقاله سئو چیست مراجعه کنید.

آیا به دنبال یک آژانس دیجیتال مارکتینگ جدید هستید؟

با ما تماس بگیرید تا به شما بگوییم چطور فکر می‌کنیم، مسائل را چطور تحلیل می‌کنیم و چطور به حل آن اقدام می‌کنیم.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x